Achtergrond

Pols Paardekooper Advies is in 2003 opgericht door Pieter Pols Paardekooper.
Het bureau adviseert, ondersteunt en begeleidt werkgevers in verzuimtrajecten op praktisch, tactisch en strategisch niveau.
De opvallende achternaam Pols Paardekooper een begrip is in het werkveld. Daarom is deze in de bedrijfsnaam verwerkt; Pols Paardekooper Advies.

 

Vanaf 1988 was Pieter werkzaam als arbeidsdeskundige GMD/GAK (voorloper van het UWV).
Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met onder andere de sociale wetgeving en bezwaar- en beroepsprocedures.

Vanaf 1999 heeft Pieter als arbeidsdeskundig adviseur gewerkt voor verzekeraars ten behoeve van  de claim op een arbeidsongeschiktheidspolis (AOV-polis) door een zelfstandig ondernemer.
Bij de introductiefase van de Poortwachterswetgeving werkte hij als arbeidsdeskundig consultant voor diverse werkgevers en heeft hierdoor aan de basis gestaan van meerdere verzuimprotocollen.

In de afgelopen jaren is Pols Paardekooper Advies uitgegroeid tot een gewaardeerd arbeidsdeskundig bureau en een betrouwbare partner bij de beoordeling, ondersteuning en begeleiding van WvP-trajecten.

Ook door verzekeraars wordt Pols Paardekooper Advies regelmatig ingeschakeld om zelfstandig ondernemers te begeleiden of te beoordelen bij de claim op een AOV-polis.

Pols Paardekooper Advies is een samenwerking aangegaan met een geselecteerde groep van zelfstandig arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en re-integratiespecialisten.